Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

13 maj 2014 8:30 - 11:30 Business Sweden, Klarabergsviadukten 70, Stockholm

Seminarium om affärsmöjligheter i Malaysia

Välkomna till frukostseminarium i Stockholm den 13 maj, där vi berättar om affärsmöjligheterna för svenska företag i Malaysia. Träffa Kuala Lumpurs borgmästare Datuk Seri Ahmad Phesal Talib, Sveriges ambassadör i Malaysia Bengt G Carlsson samt landschef Carl Malmqvist, Business Sweden i Kuala Lumpur.

Med 30 miljoner invånare är Malaysia idag den näst främsta ekonomin i Sydostasien efter Singapore och ses som en språngbräda till Sydostasien, Asien samt Australien.

Den växande ekonomin och medelklassen samt kraftig urbaniseringen ställer höga krav på bland annat en välfungerande infrastruktur såväl fysisk som virtuell, bättre sjukvård samt en förbättrad produktivitet i samhället, detta erbjuder i sin tur en rad affärsmöjligheter för svenska företag på kort och lång sikt.

Kuala Lumpurs borgmästare leder en delegation från Malaysia till ett besök i Sverige för att hitta leverantörer och samarbetspartners.

Prioritering för besöket är att hitta produkter och lösningar för ökad tillgänglighet inom stadsplanering, kollektivtrafik, byggnader och tillgängliga boendeformer.

Borgmästaren och delegaterna kommer att delta i seminariet och finnas tillgängliga för frågor och diskussioner. För delegationslista klicka här.

Speciellt fokus på seminariet kommer förutom ovanstående områden att vara:

  • Hälso- och sjukvård

  • Telecom/ICT

  • Tillverkning/Produktion

  • Olja/Gas

Välkommen att lyssna på vad Malaysia har att erbjuda och varför allt fler svenska företag valt att göra landet till en viktig del i sin Asienstrategi.

Anmäl dig till seminariet nedan!

Välkommen!

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.