Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

10 dec 2013 9:00 - 10:30 Stockholm

Frukostseminarium om e-handel mot Kina och USA

Planerar du att starta nätförsäljning mot världens största e-handelsmarknader? Vill du ha mer information om regelverken och hur du kan gå tillväga för att lyckas?

Under förra året omsatte Kina och USA över 200 miljarder dollar vardera på e-handel och tillväxtpotentialen är stor. Danska företag har nått stora framgångar på den kinesiska e-handelsmarknaden och det är nu hög tid för svenska företag att ta tillvara på de stora möjligheter som finns inom e-handel på båda dessa marknader.

Den 10 december lanserar Business Sweden två nya landguider, Kina och USA, i den redan populära nättjänsten E-handelsguiden. Guiden innehåller sedan tidigare en kartläggning av 17 länders nationella regelverk och trender kring gränsöverskridande e-handel och är till för att underlätta för svenska e-handelsföretag att sälja gränsöverskridande.

I samband med lanseringen arrangeras ett frukostseminarium med fokus på båda e-handelsmarknaderna. Under seminariet kommer Business Swedens representanter från Kina och USA att berätta om vilka möjligheter som finns och hur man som svenskt e-handelsföretag kan bli framgångsrik med sin nätförsäljning på den amerikanska respektive kinesiska marknaden. Tanken är även att företagsrepresentanter på plats ska kunna utbyta erfarenheter i detta ämne. Efter seminariet finns det även möjlighet att boka individuella möten med Business Swedens representanter.

För anmälan till frukostseminariet, vänligen fyll i formuläret nedan. Deltagandet är kostnadsfritt.

För åtkomst till Business Swedens E-handelsguide, välkommen att registrera dig här (guiden är helt kostnadsfri). Observera att de nya landguiderna för USA och Kina blir tillgängliga i guiden först i samband med lanseringen den 10 december 2013.

Varmt välkommen!

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.

Tid och plats

10 december, kl.9:00 -10:30 (registrering med kaffe och smörgås från kl.8.30)

World Trade Center Konferensanläggning, Klarabergsviadukten 70, Stockholm

Kontakt

Linda Laszlo Ek
Business Sweden i Stockholm
T: +46 8 588 663 81
M: linda.laszlo-ek@business-sweden.se