Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

17 sep 2013 6:00 - 8:00 Borås

Frukostmöte om Danmark och information om Steps to Export

Välkommen till frukostmöte om Danmark i Borås den 17 september där vi även kommer att informera om vårt analysverktyg Steps to Export.

Danmark är en naturlig exportdestination för många svenska företag. Business Sweden hjälper dig att identifiera affärsmöjligheterna på denna växande marknad. Danmark rankas högt i många internationella studier. Landet anses ha världens bästa affärsklimat enligt The Economist Intelligence Unit och Forbes. Utnämningen baseras bland annat på en modern marknadsekonomi relaterad till en högteknologisk lantbrukssektor, världsledande företag inom pharmaområdet, maritim shipping och fokus på miljövänlig och återanvändbar energi. Under 2012 exporterade svenska företag varor till Danmark för 75 mdr SEK, vilket motsvarar ca 6 % av Sveriges totala export och gör Danmark till Sveriges femte största exportmarknad. Business Sweden i Danmark ger ditt företag handfast hjälp och erbjuder skräddarsydda lösningar för att hitta lämpliga säljkanaler i Danmark. Med ett centralt beläget kontor i Köpenhamn, ett brett kontaktnät i landet och över 50 års lokalkännedom bistår vi framförallt små och medelstora företag med allt från marknadsanalys till bolagsetablering.

Med hjälp av analysverktyget Steps to Export och med stöd av en exportrådgivare från Business Sweden kan du på hemmaplan förbereda och utveckla ditt företags export. Under 5 halvdagar lotsas ni på ett systematiskt sätt igenom de viktigaste exportstegen inför en satsning på nya eller befintliga marknader. För anmälan och information om Steps to Export klicka här

Talare under frukostmötet

  • Marianne Pantzar, Business Sweden i Köpenhamn

  • Jonas Englund, Business Sweden i Västra Götaland

  • Emma Hedin, Swedbank i Danmark

Tid och plats

Tisdagen den 17 september klockan 8:00-10:00,
Swedbank Sjuhärad, ingång Åsbogatan 8, Borås

Anmälan

Du anmäler dig till frukostmötet via e-post till
kerstin.rydberg@swedbanksjuharad.se eller på telefonnummer 033-16 68 35 senast den 12 september. Vi har ett begränsat antal platser varför ”Först till kvarn….” gäller. Det finns möjlighet att träffa Business Sweden och Swedbanks representanter efter mötet. Vänligen ange i din anmälan vem du i så fall önskar ett enskilt möte med.

Varmt välkommen!