Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

12 mar 2015 8:30 - 14:00 Utrikesdepartmentet, Bankhallen, Malmtorgsgatan 3, Stockholm

Affärer med FN samt kris- och katastrofhantering

Business Sweden och Regeringskansliets projektexportsekretariat (UD FIM PES) bjuder in till ett halvdagsseminarium med fokus på upphandlingar i FN-systemet samt på området kris- och katastrofhantering den 12 mars. Välkommen att höra vad som är på gång och påverka kommande insatser och strategier!

Business Sweden och Regeringskansliets projektexportsekretariat arbetar aktivt för att främja svensk export till nya och växande marknader samt FN-systemet. Under 2014 genomförde Business Sweden, med delfinansiering från UD FIM PES, flera företagsfrämjande exportaktiviteter gentemot FN-systemet. Under året inleddes även en särskild satsning på upphandlingar på området kris- och katastrofhantering. Fler aktiviteter planeras för 2015. Nu är tillfället att påverka inriktning på insatserna och vartåt de ska riktas!

För att kunna utveckla och anpassa aktiviteter och främjandeinsatser på området efter svenska företags behov och önskemål genomför Business Sweden just nu en enkätundersökning. Vid seminariet den 12 mars kommer resultaten från enkäten att presenteras. Business Sweden och UD FIM PES kommer att berätta om hur arbetet gentemot FN och NGOs för att främja svensk export utvecklas och den strategi som håller på att utformas. I programmet finns gruppdiskussioner och paneldebatt där Du som företagare får möjlighet att komma till tals.

Seminariet ger möjlighet att träffa ett antal nyckelpersoner på UD, utlandsmyndigheter och Business Sweden. Business Sweden deltar med medarbetare från kontoren i Danmark, Benelux, Österrike/Schweiz, Italien, Kenya, Irak och Malaysia, som har särskilda uppdrag att arbeta gentemot FN och NGOs. Konkreta förslag och exempel på hur du som aktör på respektive marknad kan komma i kontakt med FN och NGOs kommer att ges likaså hur du som företagare kan gå tillväga och arbeta aktivt mot utvalda intressenter. 

Seminariet avslutas med en gemensam buffélunch i Bankhallen på Utrikesdepartementet. Till eftermiddagen är det möjligt att boka individuella möten med medarbetare från Business Sweden och Regeringskansliets projektexportsekretariat. 

Anmäl dig till det kostnadsfria seminariet genom formuläret nedan.

Varmt välkommen!

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.

Ytterligare information

Kristin Holme
Business Sweden
T: +45 33 36 00 61
M: +45 40 61 31 71
E: Kristin Holme