Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

08 nov - 22 dec Oslo, Norge

Bygg Business Norge - Inköpssamarbete i norska byggbranschen

Vill du ta del av den heta norska byggmarknaden? Business Sweden i Oslo ger ditt företag chansen att vara med i en satsning mot ledande byggbolag på den norska marknaden. Genom ett inköpssamarbete med Veidekke, Peab AS, Skanska Norge, HENT och Selvaag Bygg har du möjlighet att utveckla din verksamhet och bygga din business i Norge.

Norsk byggindustri är inne i en positiv period med en rad stora nya byggprojekt. En redan pressad inhemsk marknad med brist på resurser har svårt att tillgodose de ökade behoven för att leverera planerade projekt.

Många norska bolag har ett stort behov av och intresse för utländska resurser och utländsk kompetens. Här har Sverige ett försprång med gemensamt språk, värderingar och traditioner vilket gör att många bolag redan idag levererar till den norska byggnäringen

INKÖPSSAMARBETETS UPPLÄGG 

  • Steg 1: Inled affärsdiskussioner med ledande bolag som Veidekke, Peab AS, Skanska Norge, HENT och/eller Selvaag Bygg. Business Sweden presenterar svenska bolag under hösten för de norska leverantörerna i syfte att underlätta vidare affärsutveckling för respektive bolag. De norska byggbolagen väljer därefter ut vilka av de svenska leverantörerna som är intressanta för individuella affärsmöten.

  • Steg 2: Öka din kunskap genom ett seminarium den 3 december i Oslo där de norska bolagen presenterar sina planer och Business Sweden med partner ger en översikt av byggbranschen samt vad som krävs för att göra affärer i Norge. Ni får en god inblick i både de regulatoriska och makroekonomiska dimensionerna i norsk byggsektor.

  • Steg 3: Genom individuella affärsmöten får ni möjlighet att etablera personlig kontakt och affärsdialog med intresserade norska byggbolag. Detta steg är förbehållet att ert företag blir utvalt av ett/flera av de norska byggbolagen 

Om du är intresserad av att deltaga i inköpssamarbetet, gör en intresse- anmälan nedan. Efter att vi mottagit din intresseanmälan kommer Business Sweden att kontakta dig inom kort för mer information.

Sista anmälningsdag är 8 november. Antalet deltagande företag är begränsat, säkra din plats idag!

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.

KONTAKT
Henrik Emilson 
              
+47 22 87 88 51  
henrik.emilson@business-sweden.se

Karin Waller  
+47 22 87 88 59   
karin.waller@business-sweden.se