Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
30 maj 2013 13:00 - 17:00 Oslo, Norge
Tillsammans med Sveriges Ambassad, bjuder Business Sweden härmed in dig som ledare av ett svenskt dotterbolag i Norge till 2013 års dotterbolagsdag den 30 maj kl. 13.00 på Sveriges Ambassadörs residens i Oslo.

Dagen bjuder på spännande talare och aktiviteter som kommer att inspirera dig i din roll som ledare för ett svenskt företag i Norge. Årets huvudtalare är Petter Stordalen, ägare av Nordic Choice Hotels i Norden, samt Henrik Joelsson, Investment Director och Norgeansvarig på Ratos. Fler inspirerande programpunkter finner ni här.
 
Målsättningen med eventet är att skapa en mötesplats för att stärka det svensk-norska nätverket i Norge samt att inspirera till att dela och lära av varandras erfarenheter.
 
Tillsammans med våra samarbetspartners Norsk-Svensk Handelskammer och KPMG, samt våra sponsorer Pågen, SEB, Volvo och Purchase Solutions, önskar vi dig varmt välkommen!

Anmäl dig till: sofia.hilding@business-sweden.se

Välkomna!

 

en bild              en bild       


Samarbetspartners

en bild             en bild

en bild