Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

23 maj - 24 maj, 9:00 - 12:00 Köpenhamn

Möjligheter för ditt företag att bli leverantör till FN. Seminarium och matchmaking.

Business Sweden och Sveriges ambassad i Köpenhamn, i samarbete med UNDP Procurement Support Office, bjuder in svenska företag till affärsseminarium och matchmaking med representanter från fyra olika FN-organ. Sveriges statssekreterare för handelsfrågor Gunnar Oom är huvudtalare. Även United Nations Procurement Division (UN/PD), med huvudkontor i New York deltar. På seminariet får du chansen att lära dig hur ditt företag blir en framgångsrik FN-leverantör!

Under FN-seminariet i Köpenhamn får du veta hur ditt företag går tillväga för att ta hem affären med FN-organ, FN:s upphandlingsprocesser och inköpspreferenser.

Individuella möten med inköpare på FN-organ

Under seminariedagarna finns det möjlighet till enskilda möten med FN-inköpare. Parallellt arrangeras en UNGM workshop (FN-organens internationella leverantörs-databas) där vi guidar dig igenom hur du registrerar dig som leverantör i databasen. Om du är intresserad av ett enskilt möte, vänligen ange mötesönskemål i anmälningsformuläret nedan. Läs mer om de olika FN-organen här. 

Praktikfall med handfasta tips - så vinner du upphandlingen

Vi gästas under seminariedagen av det danska företaget – Copenhagen Election A/S som tar dig med på sin resa och ger konkreta tips hur ditt företag blir FN-leverantör. Missa inte denna chans att lära dig hur du tar hem affären med FN-organ, en stabil och betalningssäker kund.

Ta del av det fullständiga programmet här! Sista anmälningsdag är 18 april.

INFORMATION

TID
23 maj, kl.9-17
24 maj, kl. 9-12.00

PRIS
Deltagaravgift: SEK 5 200, med möjlighet till 50 % subvention för småföretag med max 50 anställda och 10 MEUR i omsättning! Vänligen observera att anmälan nedan inte är bindande utan enbart en intresseanmälan. 

PLATS
Sveriges ambassad i Köpenhamn, residenset
Sankt Annæ Plads 15A1250 Köpenhamn

KONTAKT
Business Sweden i Danmark

Kajsa Larsson
T: +45 33 36 05 84en bild
M: kajsa.larsson@business-sweden.se

Christian Hellqvist
T: +45 33 36 00 68en bild
M: christian.hellqvist@business-sweden.se

Bakgrund till satsningen:
Sverige utgör en väldigt liten andel av FN:s totala inköp – år 2011 låg siffran på ca. 0,13 % vilket är på nivå med år 2010. I dagsläget står tio nationer för över 40 % av FN:s totala upphandlingar, där Danmark är en av länderna. Med målsättningen att öka Sveriges försäljningsandel till FN, arrangerar Business Sweden och Sveriges ambassad för fjärde gången ett FN-seminarium i Köpenhamn där deltagande företag får ta del av FN:s upphandlingsprocesser och inköpspreferenser.

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.