Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

19 nov 2015 8:30 - 9:30 Business Sweden, Ekelundsgatan 1, Göteborg (Mötesrum Barken)

Intresserad av att göra affärer i Australien?

Är du redo att utöka din export och söker efter nästa relevanta marknad? Har du funderat på Australien som nästa steg i internationaliseringen och vill veta mer? Då ska du delta på vårt frukostseminarium i Göteborg.

Välkommen till vårt informativa frukostseminarium som ger en introduktion till den Australiensiska marknaden inklusive affärskultur, affärsmöjligheter och konkreta tips och råd. 

Australien är för närvarande Sveriges fjärde största exportmarknad utanför Europa bakom USA, Kina och Japan men framför till exempel Kanada, Indien och Brasilien. Över 500 svenska företag har sett potentialen och etablerat sig med dotterbolag eller startat försäljning via agent eller distributör. Många svenska företag vi är i kontakt med har inte funderat så mycket på Australien eftersom de upplever att det är en marknad som ligger för långt bort. Med detta seminarium vill vi visa att det finns goda affärsmöjligheter och ett intresse för svenska företag och deras kompetens och erbjudande även på andra sidan jorden.

Det stora antalet svenska företag som etablerat försäljning redan vittnar också om att både avstånd och tidskillnad går att överbrygga. Att vi dessutom har en väldigt lik affärskultur underlättar vid etablering. Som alltid finns också fallgropar man måste vara medveten om och vi kommer gå igenom och dela våra erfarenheter även kring detta.

Petra Toth har jobbat på Business Sweden Australien i 7 år och kommer dela med sig av sina erfarenheter och lärdomar. Med sig kommer hon även ha ett svenskt företag som kommer att dela med sig av sina erfarenheter från australiensiska marknaden.

Program

  • Business Sweden Göteborg välkomnar och berättar om hur vi förbereder företag för export
  • Business Sweden Australien berättar om möjligheter, erfarenheter och hur vi jobbar med svenska företag lokalt
  • Svenskt företag berättar om sina erfarenheter i Australien
  • Frågestund

Vi ser fram emot att träffa dig torsdag 19 november i Göteborg!

Om du inte är i Göteborg  finns möjlighet att delta på motsvarande seminarium i Stockholm tisdag 17 november eller Malmö fredag 13 november. Samtliga seminarier är kostnadsfria

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.