Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

07 apr 2016 8:30 - 12:00 Slagthuset, Carlsgatan 12, Malmö

Iran: EU's sanktioner har hävts - en marknad full av möjligheten

Välkommen till ett seminarium i samband med lanseringen av Business Swedens rapport om Iran. Vi kommer att diskutera hur svenska företag kan bli framgångsrika på den Iranska marknaden samt hur Business Sweden kan hjälpa till i internationaliseringsprocessen.

Sanktionerna mot Iran har hävts vilket öppnar upp för nya möjligheter i världens 18:e största ekonomi med en befolkning på nästan 80 miljoner. Sanktionslättnaderna innebär en inkludering i väldsekonomi som kan jämföras med Sovjets fall och den följande integreringen. Landet erbjuder stora tillväxtmöjligheter för svenska företag intresserade av att expandera i regionen. Business Sweden lanserar nu en rapport om Iran där du kan läsa om hur det är att göra affärer i landet, Irans ekonomi, start-up scenen, och näringslivsstruktur. Rapporten och seminariet ger även en inblick sektorerna telekom, transport, gruvindustri, hälsa och energi.

Under seminariet kommer även gästföreläsare att ge en inblick i Irans historia, den nuvarande maktstrukturen, och sanktionsläget. Dessutom får du möjlighet att diskutera med företag som varit närvarande i Iran under sanktionerna.

Vi erbjuder möjligheten att boka individuella möten efter seminariet med Business Sweden.

Varmt välkommen och träffa oss i Malmö!

Tidpunkt: 08:30-12:00
Plats: Slagthuset, Carlsgatan 12, Malmö
Seminariet är kostnadsfritt och kommer hållas på svenska. Det finns begränsat antal platser och då kvoten fyllts stängs anmälningen. 

För frågor samt mer information kontakta: 

Susan Wacklin 
Business Sweden
T: +46 72 229 16 38
E: Susan.Wacklin@business-sweden.se

ANMÄL DIG HÄR:

 

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.