Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

08 apr 2016 8:30 - 12:00 Chalmersska huset, Södra Hamngatan 11, Göteborg

Iran: eu’s sanktioner har hävts - en marknad full av möjligheter

Välkommen till ett seminarium i samband med lanseringen av Business Swedens rapport om Iran. Vi kommer att diskutera hur svenska företag kan bli framgångsrika på den Iranska marknaden samt hur Business Sweden kan hjälpa till i internationaliseringsprocessen.

Sanktionerna mot Iran har hävts vilket öppnar upp för nya möjligheter i världens 18:e största ekonomi med en befolkning på nästan 80 miljoner. Sanktionslättnaderna innebär en inkludering i väldsekonomi som kan jämföras med Sovjets fall och den följande integreringen. Landet erbjuder stora tillväxtmöjligheter för svenska företag intresserade av att expandera i regionen. Business Sweden lanserar nu en rapport om Iran där du kan läsa om hur det är att göra affärer i landet, Irans ekonomi, start-up scenen, och näringslivsstruktur. Rapporten och seminariet ger även en inblick sektorerna telekom, transport, gruvindustri, hälsa och energi.

Under seminariet kommer även gästföreläsare att ge en inblick i Irans historia, den nuvarande maktstrukturen, och sanktionsläget. Dessutom får du möjlighet att diskutera med företag som varit närvarande i Iran under sanktionerna.

Vi erbjuder möjligheten att boka individuella möten efter seminariet med Business Sweden.

Varmt välkommen och träffa oss i Göteborg!

Tidpunkt: 08:30-12:00
Plats: Chalmersska huset, Södra Hamngatan 11, Göteborg
Seminariet är kostnadsfritt och kommer hållas på svenska. Det finns begränsat antal platser och då kvoten fyllts stängs anmälningen. 

För frågor samt mer information kontakta: 

Susan Wacklin
Business Sweden
T: +46 72 229 16 38
E: Susan.Wacklin@business-sweden.se

anmäl dig här:

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.