Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

14 mar 2014 12:00 - 12:50 Göteborg

Hur blir man leverantör till den norska offshore och underhållssektorn?

Vilka vägar finns det för svenska företag för att bli leverantörer till norsk offshoreindustri och dess underhållssektor? Denna fråga kommer att besvaras under ett seminarium som Business Sweden arrangerar i samarbete med SAMS den 14 mars i Göteborg. Seminairet arrangeras i samband med att Underhållsmässan hålls i Göteborg.

Investeringarna inom underhåll av den norska offshoreindustrin fortsätter att växa, vilket skapar en ökad efterfrågan hos leverantörerna till industrin. För att ge svenska underhållsföretag en inblick i den växande underhållssektorn anordnar Business Sweden i samarbete med SAMS ett seminarium med fokus på potentialen och behoven inom industrin. Vi kommer också att dela med oss av våra bästa tips för hur svenska företag kan bli leverantörer till offshoreindustrin och dess underhållssektor.

Under seminariet får ditt företag svar på följande frågor: 

  • Hur ser investeringar och behov ut inom den norska offshoreindustrins underhållssektor?
  • Vart är industrin lokaliserad, vilka är de dominerande aktörerna?
  • Vad är viktigt att tänka på om ditt företag vill bli leverantör till offshore-industrin i Norge?
  • Vad är viktigt att tänka på i internationaliseringsprocessen?

Ta chansen att lära dig mer om möjligheterna i den norska offshoreindustrins underhållssektor! Välkommen att anmäla dig till seminariet genom att registrera dig nedan.

I anslutning till seminariet finns det möjlighet att boka ett möte med Business Swedens representanter på plats i Göteborg. Vi frågor eller för att boka möte, kontakta:

Klas Arvidsson
T. +47 22 87 88 64
E. klas.arvidsson@business-sweden.se

Plats: Underhållsmässan (Svenska Mässan i Göteborg), Stora Scenen, A-hallen

Tid: 14 mars kl. 12:00 - 12:50

Om Underhållsmässan

Underhållsmässan hålls  11 -14 mars på Svenska Mässan i Göteborg. Mässans fokus är underhållsfrågornas betydelse för långsiktig industriell lönsamhet. Närmare 250 utställare och 9 000 fackbesökare finns på plats under mässan. För mer information se:  www.underhall.se

Hjärtligt välkomna!

I samarbete med:

 SAMS Logga

 

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.