Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

08 sep - 11 sep 2015, Aberdeen, Storbritannien

Svensk samlingsmonter på en av världens största offshoremässor i Storbritannien

Business Sweden organiserar en samlingsmonter för svenska företag på mässan SPE Offshore Europe. Genom deltagande får ditt företag exponering på en av världens viktigaste mötesplatser för olja & gas.

SPE Offshore Europe, som går vartannat år i Aberdeen, hade år 2013 över 1 500 utställare och 63 000 besökare från hela världen.

Mässan är en fackmässa för verksamma företag inom branschen vilket borgar för stora möjligheter att nätverka med branschfolk och etablera kontakter. Deltagande ger även ökad förståelse för offshore-industrin och vilka affärsmöjligheter den har att erbjuda. För mer information om mässan besök www.offshore-europe.co.uk

SPE Offshore Europe är mycket eftertraktad och Business Sweden kommer i samarbete med Sveriges ambassad att erbjuda ett begränsat antal exponeringsplatser för svenska företag.

Intresseanmälan

Ta chansen att delta på en av världens största mässor för offshore-industrin! För intresseanmälan fyll i formuläret nedan eller kontakta Magnus Dahlin.
Sista anmälningsdag är 6 februari.

Mer information

Magnus Dahlin
Business Sweden in UK & Ireland 
T: +44 207 616 4079
E: magnus.dahlin@business-sweden.se

Samarbetspartner: 

en bild

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.

Ytterligare information

Magnus Dahlin               
T: +44 207 616 4079
E: Magnus Dahlin