Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

07 feb 2013 9:00 - 11:00 Malmö

Seminarium i Malmö: Afrika är redo för svenska IT- och Telekomlösningar. Är ditt företag redo för Afrika?

Viktig satsning för att främja svenska IT- och telekomföretag i Afrika. Under en treårsperiod kommer Business Sweden och Utrikesdepartementet tillsammans med utvalda partners att anordna tio IT- och telekomevent på nyckelmarknader i Afrika söder om Sahara.
Syftet med dessa insatser är att påtagligt öka svenska it-företags möjligheter att vinna affärer i Afrika genom att visa upp svensk kompetens och svenska lösningar inom olika samhällssektorer såsom hälsovård, utbildning, jordbruk, telekom eller offentlig administration.

Länderna söder om Sahara har den snabbast växande IT och kommunikationssektorn i världen. Den genomsnittliga tillväxten har legat på 40% under de senaste fem åren. Kontinenten har det näst största antalet användare av mobiltelefoner vilket gynnar utvecklingen av olika typer av on-line tjänster. Afrikas utveckling är beroende av en välutvecklad IT och kommunikationssektor. Behoven finns i Afrika – lösningarna i Sverige.

Välkommen till frukostseminariet i Malmö där vi kommer att berätta mer om hur ditt företag kan delta i denna satsning på Afrikas  IT och kommunikationssektor. Vi vill gärna även höra dina idéer och synpunkter på denna satsning.
 
Praktiskinformation

Malmö

Tid: Torsdag 7 februari, kl 9-11
Plats: Slagthuset, Carlsgatan 12 A, Malmö

Sista anmälningsdag är 4 februari.

Program
  • Utvecklingen av IT- och telekomsektorn i sub-Sahara och affärsmöjligheterna där
  • IT- och telekomsatsningen i Afrika söder om Sahara
  • Tio aktiviteter under tre år
  • Paneldebatt – frågor och svar


Seminariet vänder sig till företag inom IT och kommunikationssektorn som idag exporterar eller är intresserade av att titta närmare på möjligheterna att börja exportera sina lösningar till Afrika.

Välkommen!

Symbiocity
SymbioCity – Sustainability by Sweden är en plattform för gemensam marknadsföring av svensk kompetens inom hållbar stadsutveckling. Konceptet, som betonar en holistisk syn på stadens olika försörjningssystem, har utvecklats av Exportrådet, regeringen och näringslivet i syfte att stödja svenska företag i deras internationalisering.

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.