Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

12 sep - 16 sep Amsterdam, the Netherlands

Svensk paviljong på International Broadcasting Convention (IBC) i Nederländerna

12-16 september organiserar Business Sweden en svensk paviljong på International Broadcasting Convention (IBC) i Amsterdam där vi erbjuder svenska företag att ställa ut tillsammans med oss.

IBC är den viktigaste internationella mässan inom broadcastingindustrin och erbjuder ett unikt tillfälle att träffa ledande aktörer inom den globala elektronisk media- och underhållningsbranschen. År 2013 hade IBC över 50 000 besökare från 170 länder och över 1600 utställare.

Utställande i den svenska paviljongen innebär en fast referenspunkt på mässan med möjlighet att demonstrera produkter och lösningar, organisera möten, samt ta del av våra networking-aktiviteter. Den svenska paviljongen är bemannad under alla mässans dagar och ert företag finns representerat på IBC hemsida och vår katalog över utställande företag i montern. Utställande i den svenska paviljongen ger er möjlighet att fokusera på att göra affärer medan vi tar hand om allt det praktiska.

Hör gärna av er för mer information! Vi hoppas få se er tillsammans med oss i Amsterdam i september!

AMANDA HALLBERG
Project Manager, Swedish Pavilion at IBC 2014
amanda.hallberg@business-sweden.se
T +31 70 302 20 52