Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

13 sep - 17 sep Amsterdam

Svensk paviljong på IBC i Nederländerna

International Broadcasting Convention (IBC) i Amsterdam är den viktigaste internationella mässan inom broadcastingindustrin och erbjuder ett unikt tillfälle att träffa ledande aktörer inom den globala elektroniska media- och underhållningsbranschen. År 2012 hade IBC över 50 000 besökare från 160 länder och över 1400 utställare.

Den 12-17 september organiserar Business Sweden en svensk paviljong på IBC där vi erbjuder svenska företag att ställa ut tillsammans med oss.

Utställande i den svenska paviljongen innebär en fast referenspunkt på mässan med möjlighet att demonstrera produkter och lösningar, organisera möten, samt ta del av våra networking-aktiviteter. Den svenska paviljongen är bemannad under alla mässans dagar och ert företag finns representerat på IBC hemsida och vår katalog över utställande företag i montern. Utställande i den svenska paviljongen ger er möjlighet att fokusera på att göra affärer medan vi tar hand om allt det praktiska.

Hör gärna av er för mer information. Vi hoppas få se er tillsammans med oss i Amsterdam i september!

AMANDA HALLBERG
Project Manager, Swedish Pavilion at IBC 2013
M Amanda Hallberg
T +31 70 302 20 52