Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

24 nov - 25 nov, 23:00 - 23:00 Stockholm

Internetdagarna 2013

Den 25-26 november 2013 är det dags för den 14:e upplagan av Internetdagarna, Sveriges kanske viktigaste mötesplats för oss som på olika sätt jobbar med Internet. Årets evenemang är uppdelat i flera olika spår med anknytning till Internet. Business Sweden stöttar spåret Swedish Startup Session som fokuserar på entreprenörskap med ett tydligt fokus på internationalisering.

Den 26e kl 14 öppnar så Internetdagarna dörrarna till Internet Discovery Day, IDD, Sveriges största mötesplats för start-ups, där företag presenterar sig och där investerare hittar framtida case. IDD kan bäst beskrivas som ett stort mingel där du som entreprenör dessutom kan träffa oss på Business Sweden och andra som kan hjälpa dig att växa. Om du ställer ut på IDD så kan du också vara med och tävla om Business Swedens internationella pris för ”största internationella potential”. Priset är inget mindre än en deltagarbiljett till LeWeb 2014 i Paris. Deltagandet på IDD är kostnadsfritt, länk till konferensbiljetter finner du nedan.

Gå med Business Sweden och få 20 % rabatt på konferensen

För att skapa ett så stort och intressant forum med mycket utbyte som möjligt så erbjuder Business Sweden tillsammans med .SE ett reducerat biljettpris till internetdagarna. Genom att anmäla dig med denna länk får du 20% rabatt (rabattkod IND13) samt full tillträde till Internetdagarna, Swedish Startup Session, Key-note talare, mingellunch etc.

Internetdagarna anordnas av .SE, en oberoende allmännyttig organisation som verkar för positiv utveckling av Internet i Sverige och som ansvarar för Internets svenska toppdomän .se. Business Sweden är Sveriges export-  och investeringsråd med syfte att göra Sverige mer attraktivt för att göra affärer med. Business Swedens erbjudande till småföretag täcker hela internationaliseringsprocessen, från rådgivning till konkreta affärsmöjligheter.

Contact

Yassman Fooladianpour
Business Sweden

M: +46 70 3657953
T: +46 8 588 667 82
E: Yassman Fooladianpour