Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

22 maj - 23 maj Bryssel och Haag

Affärsseminarium på temat cyber security i Benelux

IT-säkerhet är fortsatt ett fokusområde i Benelux-regionen och intresset för innovativa produkter/tjänster har bara ökat den senaste tiden bland offentliga aktörer såsom EU, NATO samt belgiska och nederländska ministerier, men även hos privata företag.

Detta drivet av de internationella spion/avlyssningsskandaler som skett, vilket lett till ökad medvetenhet om potentiella cyber-hot samt nödvändigheten att skydda sina verksamheter och dess tillgångar.

Business Sweden kommer därför att arrangera ett affärsseminarium på temat cyber security för att ge svenska IT-säkerhetsföretag möjlighet att presentera sina lösningar samt ta affärsmöten med potentiella kunder och nyckelpersoner. Detta kommer att ske i nära samarbete med de Svenska Ambassaderna i Belgien och Nederländerna och med målsättning att de svenska företagen skall öka sina affärer på den belgiska/EU/nederländska marknaden och vinna framtida upphandlingar. Liknande upplägg har genomförts 2009, 2011 och 2013 och den lokala målgruppen bestod då liksom nu av multilaterala organisationer, ministerier, försvarsorganisationer, privata företag samt branschföreningar. 

Plats: Svenska Ambassadörens residens i Bryssel respektive Haag

För mer information kontakta:

Andreas Rentner, Market Unit Manager, Business Sweden Benelux,
T: +31 70 302 20 59 
M: andreas.rentner@business-sweden.se

Kristofer Ziegler, Consultant, Business Sweden Benelux,
T: +31 61 548 95 24,
M: kristofer.ziegler@business-sweden.se