Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

09 dec - 13 dec Moskva

Svensk samlingsmonter på hälso- och sjukvårdsmässan Zdravookhraneniye i Ryssland

Business Sweden erbjuder plats i svenska samlingsmontern på Rysslands och hela OSS-regionens största mässa för medicinteknik, hälsovård och läkemedel Zdravookhraneniye, 9-13 december 2013 i Moskva, Ryssland.

Mässan anordnas varje år. 2012 hade mässan fler än 1 000 utställande företag från 42 länder på en total yta på nästan 45 000 m2. Antalet besökare uppgick till närmare 22 000 personer.

Mot bakgrund av ryska regeringens subventioner inom hälsovårdssektorn på motsvarande 60 mdkr fram till 2020 samt en andel på 70% av utländska produkter inom segmentet, är ryska företag, sjukhus och distributörer mer aktiva i sökandet efter utländska leverantörer av utrustning, tjänster och läkemedel. Mässan utgör därmed en utmärkt plattform för att nå många beslutsfattare hos större distributörer, företag och sjukhus

Svensk samlingsmonter
För andra året i rad kommer Business Sweden att arrangera  en svensk samlingsmonter.

Den initiala feedbacken från deltagarna i samlingsmontern 2012 var positiv. De deltagande företagen har också fått bra gensvar från de kunder och distributörer som de var i kontakt med under mässdagarna. 

Läs mer om Zdravookhraneniye  här 

För mer information kontakta:
Mona Hedenskog, Business Sweden
T: 08 588 660 40
M: mona.hedenskog@business-sweden.se

Välkomna!

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.