Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

19 aug 2014 8:30 - 10:00 Klarabergsviadukten 70, Stockholm

Seminarium om affärsmöjligheter inom hälso- och sjukvård i Chile och Peru

Välkommen till ett frukostmöte i Stockholm den 19 augusti där vi informerar om affärsmöjligheter och en kommande delegation för svenska företag inom hälso- och sjukvård till Chile och Peru. Ta tillfället i akt att träffa Tomas Korseman handelssekreterare i Chile och Peru samt Swecares VD Maria Helling.

Chiles och Perus främsta utmaningar inom sjukvården är de typiska sociodemografiska förändringar som ett samhälle i utveckling uppleveler; åldrande befolkning, en sedimentär livsstil och en ökning av fetma. Kardiovaskulära sjukdomar och diabetes är några av de livsstilsrelaterade sjukdomar som snabbt ökar i regionen. Den nya regeringen i Chile under president Bachelet har meddelat en investeringsplan på 4 miljarder dollar för den kommande perioden 2014-2018.

2018 är målet att ha 20 nya sjukhus och 223 nya vårdcentraler som kommer att byggas under samma period.

Den peruanska regeringen har satt fokus på social integration och syftar till att förbättra vårdtäckningen för alla medborgare. Staten har i samarbete med de regionala regeringarna utvecklat en investeringsplan på 3 miljarder USD, 2014-2016, som omfattar renovering och byggande av 750 vårdcentraler och sjukhus runt om i landet. Inom den privata sektorn är en av de största investeringarna för närvarande en ny "medicinsk mall" som byggs i Lima. Satsningen omfattar 908 miljoner dollar för att bygga en galleria för medicinsk utrustning.

Svenska företag har ett mycket gott rykte och förknippas med kvalitet och pålitlighet och vi vill därmed presentera affärsmöjligheter, bakgrund, syfte och mål med den hälsodelegationen som planeras till Chile och Peru i oktober, 2014.

Deltagandet på frukostmötet är kostnadsfritt.

Välkommen med din anmälan!

ANMÄL DIG TILL:
Helena.carlsson@business-sweden.se

Partner:

Logo Swecare

I samarbete med:

Logos seminar Health Care Peru and Chile

Mer information

Helena Carlsson
T: +46 8 588 661 15
E: Helena.Carlsson@
business-sweden.se