Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

09 sep Berlin, Tyskland

Seminarium i Tyskland om nationell äldresamordning och vård av demenssjuka

I samarbete med Sveriges Ambassad i Berlin, en av Tysklands största vårdgivare, AWO - en av Tysklands största vårdgivare, NEAT samt SCA Hygiene Products organiserar Business Sweden ett event med syfte att ge svenska företag en plattform att presentera sina lösningar till den tyska marknaden.

Sverige och Tyskland står inför liknande utmaningar med en åldrande befolkning. Därför organiserar Business Sweden Tyskland för andra året i rad ett event som behandlar utmaningar och lösningar inom äldreomsorgen. Dagen kommer framförallt att fokusera på två teman, som är aktuella i äldreomsorgen i både Sverige och Tyskland:

  • Nationell äldrevårdssamordning

  • Vård av demenssjuka (hemma och i vårdhem)

Eventet är tänkt att agera som utgångspunkt för ett utbyte av erfarenheter, utmaningar och lösningar. Samtidigt är det en möjlighet att knyta eller utvidga kontakter med tyska vårdgivare, beslutsfattare och key opinion leaders. Ta tillfället att presentera era produkter för den tyska marknaden!

Dagen erbjuder en mix av information, diskussion och praktiska besök. 

Mer information

För intresse och mer information om seminariet vänligen fyll i dina uppgifter i formuläret nedan genom att logga in / skapa ett konto eller kontakta:

Catharina Dreier
T: +49 30 893 60 634
M: Catharina.Dreier@business-sweden.se

Peter Ljung
T: +49 30 893 60 632
M: Peter.Ljung@business-sweden.se

 

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.

Kontakta oss vid intresse!

Catharina Dreier
T: +49 30 893 60 634
M: Catharina Dreier

Peter Ljung
T: +49 30 893 60 632
M: Peter Ljung