Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
 • Registrering
 • Logga in
 • Language

17 jun 2014 11:00 - 13:00 Business Sweden, Klarabergsviadukten 70, Stockholm

Seminarium: Affärsmöjligheter inom hälso- och sjukvård i Australien

Välkommen till ett lunchseminarium i Stockholm den 17:e juni där vi informerar om affärsmöjligheter och kommande aktiviteter för svenska företag inom hälso- och sjukvård i Australien. Ta tillfället i akt att träffa Australiens ambassadör Gerald Thomson, handelssekreterare i Australien och Oceanien Jonas Lindholm och Swecares Vd Maria Helling.

Australien är Sveriges ”mest avlägsna närmarknad” och vår fjärde största exportmarknad utanför Europa. Med cirka 150 svenska dotterbolag och 800 företag etablerade via lokala partners är endast USA, Kina och Japan större exportmarknader utanför Europa.

Australienska omkostnader inom hälsovård ökar kontinuerligt till följd av en åldrande befolkning, teknologiska framsteg och ökade krav från konsumenter på mer avancerade och kostsamma behandlingar. Svenska företag har ett mycket gott rykte i Australien och förknippas med kvalitet och pålitlighet. Australien pekades också ut som en intressant marknad för internationalisering och export av hälso- och sjukvård i den marknadsvalsanalys som Business Sweden och Swecare nyligen genomförde.

Deltagande på lunchseminariet är kostnadsfritt. Välkommen med din anmälan nedan.

För ytterligare information om seminariet kontakta Iréne Enström, 08-588 660 30 på Business Sweden eller Ylva Wide, 08-406 75 52. Det finns också möjlighet att boka enskilt möte med Business Sweden för mer specifik diskussion om hur Business Sweden kan stödja er för att ta tillvara på affärsmöjligheter. Du bokar enskilt möte i samband med din anmälan nedan.

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.

Preliminärt program

 • Introduktion, Australiens och Sveriges nära handels- och samarbetsrelation
  Gerald Thomson, Australiens Ambassadör i Sverige
 • En överblick av den australienska marknaden för hälso- och sjukvård
  Keynote, TBC
 • Affärsmöjligheter och kommande marknadsaktiviteter
  Business Sweden, Handelssekretare Jonas Lindholm
 • Hälsodelegation till Australien våren 2015 – bakgrund, syfte och upplägg
  Maria Helling, Vd Swecare
 • Q&A
 • Nätverkande och lunch