Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

20 nov - 23 nov

Medica 2013

Business Sweden erbjuder svenska företag en plats i svenska samlingsmontern på världens största och mest etablerade fackmässa inom diagnostik och medicinteknik: MEDICA, Düsseldorf, Tyskland, 20-23 november 2013.

Mässan anordnas varje år. 2012 deltog ca 4 500 utställare från ca 100 länder samt över 130 600 kvalificerade besökare från mer än 100 länder.

Mässan utgör därmed en utmärkt plattform för internationella kontakter inom både näringsliv och forskning. Den ger även en omfattande bild av vad marknaden har att erbjuda.

Svensk samlingsmonter

För 13:e gången i rad kommer Business Sweden att arrangera en svensk samlingsmonter på MEDICA i Düsseldorf och behåller därmed sin prioriterade placering. Mässan har lett till konkreta resultat för flera av de svenska utställarna från föregående år.

Mässan är populär och är redan fullbokad för 2013, vilket gör att det är först till kvarn som gäller för de platser som Business Sweden har reserverat!

Läs mer om Medica här

För mer information kontakta:
Mona Hedenskog, Business Sweden
T: 08 588 660 40
M: mona.hedenskog@business-sweden.se

Välkomna!

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.