Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Upplägg och kvalificering av företag

Detaljer kring upplägg och kvalificering av företag inför inköpssamarbetet med livsmedelskedjorna Alma och Piotr i Pawel

STEG 1

Kvalificering – Diskussion med Business Sweden

Business Sweden diskuterar affärsmodell och produkterna med livsmedelsföretagen och redogör kring förutsättningarna för att presentera produkterna för Almas och Piotr i Pawels inköpschefer - kostnadsfritt.

STEG 2

Presentation av ert företag för ALMA OCH PIOTR I PAWEL i Stockholm 13 JUNI

De utvalda livsmedelsföretagen presenterar sina produkter i Business Swedens lokaler i Stockholm inför Almas och Piotr i Pawels inköpschefer. Presentationerna kommer att ske enskilt och varje företag kommer att få ett individuellt möte med respektive kedja på ca 10-15 minuter (totalt 2 möten) – 15 000 SEK/företag.

STEG 3

Försäljnings- och marknadsstöd samt uppföljning gentemot livsmedelskedjorna

Business Sweden kan bistå med ytterligare stöd i affärskontakten med livsmedelskedjorna samt stödja i fortsatt bearbetning av den polska marknaden genom att t.ex. identifiera och bearbeta andra försäljnings/distributionspartners eller myndighetskontakt (Obs! offereras separat)