Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

11 jun Madrid

Träffa ledande kedjor inom retail och food service i Spanien

Business Sweden erbjuder svenska livsmedelsföretag möjligheten att träffa inköpare på El Corte Inglés, Carrefour och Grupo VIPS samt lokala distributörer den 11 juni i Madrid i samband med Sveriges stora satsning inom svensk gastronomi i Spanien 2015, ”Sabores de Suecia”.

Business Sweden Spanien tillammans med Sveriges Ambassad i Madrid och Visit Sweden anordnar mellan den 11-13 juni en satsning inom svensk gastronomi, kultur och livsstil som syftar till att framför allt lyfta fram svensk matkultur och sprida kunskap och kännedom om svensk mat och svenska matprodukter.

I samband med dessa dagar erbjuder Business Sweden svenska livsmedelsföretag möjligheten att träffa och utvärderas av några av de viktigaste aktörerna inom retail- och foodservicesektorn på den spanska marknaden, så som Carrefour, El Corte Inglés och Grupo VIPS. Distributörer med erfarenhet av att jobba med svenska produkter kommer också att finnas på plats.

Varför delta?

  • Bli bekant med den spanska retail- och foodservicemarknaden, etablera kontakter med bl.a. Carrefour, El Corte Inglés och Grupo Vips eller förstärk era redan etablerade relationer- detta ger er goda förutsättningar för framtida satsningar i Spanien
  • Presentera era produkter till inköpare på dessa aktörer
  • Testa er potential på den spanska marknaden och få feedback från deltagande kedjor och distributörer
  • Bygg referenscase som kan användas vid fortsatt försäljning gentemot andra aktörer i Spanien

Varför är Spanien intressant?

  • Stor inhemsk marknad. Med sina drygt 47 miljoner invånare är Spanien den femte största konsumtionsmarknaden i Europa. Livsmedelssektorn omsatte ca 94 miljarder EUR under 2013
  • Viktig destination för internationell turism. Spanien är Sveriges absolut främsta turistdestination och även en av världens främsta med total 65 miljoner internationella besökare (och konsumenter) under 2014. Detta har också ökat intresset och efterfrågan på internationell gastronomi.
  • Ekonomin växer. Under den senaste tiden märks en tydlig återhämtning i den spanska ekonomin. Bland annat ökade den privata konsumtionen med 2,4 % under 2014.

För mer information, gör en intresseanmälan via formulär nedan eller kontakta:

Åsa Barrio, Business Developer, Business Sweden Spanien
E: asa.barrio@business-sweden.se, T: +34 91 444 26 10

Malin Backman, Project Manager, Business Sweden Spanien
E: malin.backman@business-sweden.se, T: +34 91 444 26 04

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.