Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

26 jan - 30 jan Lyon, Frankrike

Svensk samlingsmonter på livsmedelsmässan Sirha i Frankrike

Ta chansen att knyta kontakter när Business Sweden organiserar en Sverigemonter på Sirha-mässan, i direkt anslutning till kocktävlingen Bocuse d'Or.

I Lyon samlas 150 000 mässbesökare, 10 000 kockar och 1 000 internationella journalister på den stora kocktävlingen Bocuse d’Or och den globala food services mässan Sirha den 26 - 30 januari 2013. Från Sverige kommer ministrar, kockar, mathantverkare, livsmedelsföretag, branschorganisationer och matskribenter för att träffa internationella journalister, möta möjliga affärspartners och gemensamt visa upp Sverige som matland.

Syftet med aktiviteten är att erbjuda en attraktiv plattform för att marknadsföra det gastronomiska Sverige, svenska smakupplevelser samt svenska företag inom mat, hotell och restaurangnäringen. Denna plattform kommer även att användas för att kommunicera kring Bocuse d’Or Stockholm 2014.

Därför bör ditt företag medverka på mässan

  • Genom att delta i den svenska paviljongen får du möjlighet att bli en del av och delta i den uppmärksamhet som byggs upp kring Sverige.

  • Bygg upp och profilera ditt varumärke i samarbete med andra företag och företrädare för Sverige.

  • Utveckla ditt nätverk genom att bland annat delta i flera svenska VIP event.

  • Presentera ditt företag och dina produkter för en internationell publik med möjlighet att göra affärer, skapa nya kontakter och upptäck nya affärsmöjligheter.

Intresseanmälan
Är du nyfiken på att veta mer kontakta:
Marie Eck, Project Manager, Business Sweden i Frankrike
marie.eck@business-sweden.se ,Tel: +33 (0) 1 53 40 85 79

Vi ser fram emot att höra från dig!