Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

28 maj - 29 maj Amsterdam, Nederländerna

Svensk samlingsmonter på Private Label-mässa i Nederländerna

Business Sweden erbjuder svenska livsmedelsföretag en plats i Sveriges samlingsmonter på världens största internationella Private Label-mässa: PLMA i Amsterdam, 28-29 maj 2013

PLMA-mässan är den största och viktigaste mässan inom Private Label med ca 2100 utställare från ett 70-tal länder. Till mässan kommer över 9 000 kvalificerade besökare i form av inköpare från de viktigaste och största livsmedelskedjorna och inköpsorganisationerna i Europa, men även besökare från andra kontinenter.

Private Label
Private Label växer sig allt starkare för varje år och utgör idag uppemot 40% av produktutbudet i flertalet europeiska länder. En ökad segmentering inom Private Label, från budget till premium, skapar affärsmöjligheter för alla typer av produkter och producenter.

Svenska Paviljongen
För sjätte året i rad kommer Business Sweden att sätta upp en svensk samlingsmonter på PLMA-mässan i Amsterdam och behåller därmed sin prioriterade placering. Mässan har lett till konkreta affärer för flera av de svenska utställarna från föregående år.

Mässan har vuxit för varje år och är redan fullbokad för 2013, vilket gör att det är först till kvarn som gäller för de 16 platser som Business Sweden har reserverat!

Deltagande på PLMA 2013 är delfinansierat av Business Swedens livsmedelsprogram och sista anmälningsdag är den 28 februari 2013.

Läs mer om PLMA här

För mer information kontakta:
Sara Leander-Pehrson, Business Sweden i Haag
T: +31 70 302 20 53 
M: sara.leander-pehrson@business-sweden.se

Välkomna!

 

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.