Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

19 maj - 20 maj Amsterdam, Nederländerna

Svensk samlingsmonter på PLMA 2014

PLMA-mässan är den största och viktigaste mässan inom Private Label med ca 2100 utställare från ett 70-tal länder. Till mässan kommer över 9 000 kvalificerade besökare i form av inköpare från de viktigaste och största livsmedelskedjorna och inköpsorganisationerna i Europa, men även besökare från andra kontinenter.

Private Label växer sig allt starkare för varje år och utgör idag mer än 40% av produktutbudet i flertalet europeiska länder. En ökad segmentering inom Private Label, från budget till premium, skapar affärsmöjligheter för alla typer av produkter och producenter.

Business Sweden kommer att för sjunde året i rad sätta upp en svensk samlingsmonter på PLMA-mässan och därmed behålla sin prioriterade placering på mässan. För flera svenska utställare har deltagandet vid PLMA lett till konkreta affärer och värdefulla kontakter för framtiden. Deltagande på PLMA kommer återigen att vara delfinansierat av Business Swedens livsmedelsprogram. För att läsa om den svenska samlingsmontern på 2013 års PLMA-mässa, klicka här.

PLMA 2014 går av stapeln i Amsterdam den 20-21 maj. För ytterligare information om själva mässan besök www.plmainternational.com eller kontakta någon av nedan:

Sara Leander-Pehrson, Projektansvarig för PLMA 2014
E: Sara Leander-Pehrson
T: +31 70 302 20 53en bild / +31 646 080 180

Andreas Rentner, Area Manager Benelux & Food Manager
E: Andreas Rentner
T: +31 70 302 20 50 / +31 612 680 326


Try Swedish!

Den svenska montern presenteras under marknadsföringskonceptet ”Try Swedish!” som är gemensamt framtaget av Business Sweden och Visit Sweden med syftet att skapa uppmärksamhet kring svenska produkter utomlands. Målgrupperna är matintresserade konsumenter och resenärer, livsmedelsinköpare samt journalister och opinionsbildare.

 

PLMA 2013

För att läsa mer om det här årets svenska samlingsmonter på PLMA-mässan, klicka här

Andra samlingsmontrar inom livsmedel

Business Sweden arrangerar flera svenska samlingsmontrar på olika livsmedelsmässor i världen.

Klicka här för att läsa mer