Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

31 jan - 03 feb Köln, Tyskland

Svensk samlingsmonter på ISM 2016

Business Sweden erbjuder svenska företag en plats i svenska samlingsmontern på världens största fackmässa för konfektyr och bageriprodukter: ISM i Köln, Tyskland, 31 januari – 3 februari 2016.

Mässan anordnas varje år och 2015 deltog över 1 500 utställare från hela världen samt ca 37 000 kvalificerade besökare från ca 140 länder. Mässan utgör därmed en utmärkt plattform för internationella kontakter inom branschen. Den ger även en omfattande bild av vad marknaden har att erbjuda.

Svensk samlingsmonter

Business Sweden har arrangerat en svensk samlingsmonter för företag verksamma i Sverige på ISM i Köln under många år och behåller därmed sin prioriterade placering. Mässan har lett till konkreta affärer för flera av de svenska utställarna från föregående år.

Samlingsmonter delfinansieras via regeringens livsmedelsuppdrag till Business Sweden. Mässan är populär vilket gör att det är först till kvarn som gäller för de platser som Business Sweden har reserverat!

För mer information kontakta:
Mona Hedenskog, Business Sweden
T: 08 588 660 40
M: Mona Hedenskog

Du kan också göra en intresseanmälan via formuläret nedan. Vi kontaktar dig då inom kort för mer information.

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.
en bild

Mona Hedenskog

Senior Project Manager, Eastern Europe Stockholm Senior Project Manager, Eastern Europe, Stockholm
+46 70 883 8728
E-post mona.hedenskog@business-sweden.se

Try Swedish!

Den svenska montern presenteras under marknadsföringskonceptet "Try Swedish!" som är gemensamt framtaget av Business Sweden och Visit Sweden med syftet att skapa uppmärksamhet kring svenska produkter utomlands.

en bild

Mona Hedenskog

Senior Project Manager, Eastern Europe Stockholm Senior Project Manager, Eastern Europe, Stockholm
+46 70 883 8728
E-post mona.hedenskog@business-sweden.se