Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

01 feb - 04 feb Köln, Tyskland

Svensk samlingsmonter på ISM 2015

Business Sweden erbjuder svenska företag en plats i svenska samlingsmontern på världens största fackmässa för konfektyr och bageriprodukter: ISM i Köln, Tyskland, 1–4 februari 2015.

Mässan anordnas varje år och 2014 deltog över 1450 utställare (en ökning jämfört med 2013) från över 70 länder samt ca 35000 kvalificerade besökare från ca 140 länder. Mässan utgör därmed en utmärkt plattform för internationella kontakter inom branschen. Den ger även en omfattande bild av vad marknaden har att erbjuda.

Svensk samlingsmonter

Business Sweden har arrangerat en svensk samlingsmonter för företag verksamma i Sverige på ISM i Köln under många år och behåller därmed sin prioriterade placering. Mässan har lett till konkreta affärer för flera av de svenska utställarna från föregående år.

Samlingsmontern delfinansieras av Business Sweden via regeringens satsning "Sverige – det nya matlandet". Mässan är populär vilket gör att det är först till kvarn som gäller för de platser som Business Sweden har reserverat!

Läs om fackmässan ISM

Mer information

Mona Hedenskog, Business Sweden
T: 08 588 660 40
M: Mona Hedenskog

Kontakta Mona eller registrera dig via formuläret nedan för intresseanmälan till ISM 2015. Vi kontaktar dig inom kort för mer information.

Try Swedish!

Den svenska montern presenteras under marknadsföringskonceptet ”Try Swedish!” som är gemensamt framtaget av Business Sweden och Visit Sweden med syftet att skapa uppmärksamhet kring svenska produkter utomlands. Målgrupperna är matintresserade konsumenter och resenärer, livsmedelsinköpare samt journalister och opinionsbildare.

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.