Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

PRELIMINÄRT PROGRAM

Välkommen att ta del av resultatet av en färsk studie om affärsmöjligheterna inom dagligvaruhandeln och HoReCa-sektorn i Mellanöstern och Nordafrika.

08:30-09:00 Kaffe och registrering

09:00-10.00 Presentation av livsmedelsstudie

Marknadsförutsättningar och exportmöjligheter för svenska livsmedels- och utrustningsföretag

Fredrik Bodin, Business Sweden Dubai

10:00–10.20 Handelsregler

Exportteknik kring livsmedel

Christine Wass, Business Sweden

10:20-10:40 Kort paus

10:40-11:10 Halalcertifiering

Vad ska man tänka på och vad säger reglerna kring halalslakt?

Halalcertifiering AB, Aso Asinger

11:10-12:10 Svenska företag berättar

Albina Snacks AB, Mohanad Badawi

O’Learys Trademark AB, Joakim Klingsell

AB Hallins Verkstäder, Lars Torpman

12:10-12:40 Paneldebatt

13:00-14:00 Lunch