Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

01 mar - 30 apr

Stockmann i Finland söker svenska livsmedel

Business Sweden samarbetar med Stockmanns inköpare i att hitta nya svenska livsmedelsprodukter. Förutom ett generellt inköpssamarbete, finns det även en möjlighet att delta i Stockmanns kampanj ”Styles of season” i september – oktober 2013, där nordiska smaker är ett viktigt element.

Stockmann är en koncern inom detaljhandelsbranschen med 7 exklusiva varuhus runtom i Finland. Stockmanns livsmedelsavdelning, ”Delikatessen”, är känd för att vara en av de bästa mataffärerna i hela Norden. Stockmann har över 23 000 olika livsmedelsprodukter i sitt sortiment, men andelen svenska produkter är fortfarande relativt liten.

Är du intresserad av att få dina produkter in på en av de mest attraktiva försäljningskanalerna inom livsmedel i Finland? Kontakt då Jessica Jungell för mera information (+358 9 686 46 405 eller jessica.jungell@business-sweden.se)