Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

12 jun - 15 jun Oslo

Branschdag med efterföljande testförsäljning i samband med Mathallen i Oslo

Ta möjligheten att knyta värdefulla kontakter på den norska marknaden samt få synas i en unik försäljningskanal – Oslos moderna storsatsning Mathallen!

Mathallen i Oslo öppnades i oktober 2012 och är sedan dess Oslos modernaste samlingsplats för matentusiaster, både professionella aktörer och privata konsumenter. Mathallen är en ultimat plats för såväl nya producenter som redan etablerade företag att visa upp sig och sälja sina produkter.

Norge är en intressant första exportmarknad för många svenska livsmedelsproducenter, inte minst på grund av närheten, kännedomen och den starka köpkraften. Tullar och andra administrativa aspekter ställer dock ofta krav på etablering. Därför är en norsk samarbetspartner många gånger nyckeln till en lyckad expansion, särskilt för mindre producenter med en nischad målgrupp. En samarbetspartner har erfarenheten, kompetensen och framförallt nätverket för att kunna stödja er som svensk producent att bygga ett varumärke på norska marknaden.

Business Sweden organiserar därför, för andra året i rad, en branschdag med möjligheten att knyta nya kontakter efterföljt av en testförsäljning på torget inne i Mathallen. Här kan ni sälja och marknadsföra era produkter i Oslos mest attraktiva samlingsplats för matentusiaster under helgen vecka 24. För mer information om Mathallen, klicka här 

Vår satsning på mathallen 2014 inleds med en sluten branschdag för de svenska bolagen med utvalda norska aktörer den 12 juni 2014. Syftet med branschdagen är att skapa en plattform för svenska producenter att presentera sig och knyta kontakter med norska samarbetspartners. Inbjudna är nyckelaktörer i branschen, däribland ledande distributörer och grossister samt slutkunder i form av restauranger och delikatessbutiker. Business Sweden kommer även att upplyssna deltagarna om den norska livsmedelsmarknaden med fokus på möjligheter och utmaningar.

Mer information 

Sista anmälningsdag för att delta är den 29 maj. För att anmäla ditt intresse eller för att få mer information vänligen fyll i formuläret nedan eller kontakta:

Philip Aru på Business Sweden Norge,
M: Philip.aru@business-sweden.se

Välkommen!

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.

Upplägg

  • Branschdag 12 juni

  • Försäljning på Mathallen
    13-15 juni

  • Sammanfattning och uppföljning