Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

13 sep 2016 13:00 - 15:00 World Trade Center, Klarabergsviadukten 70, Stockholm

Swedish Design goes Worldwide - Strategiworkshop

Business Sweden bjuder in till en strategiworkshop för svenska möbel-, belysnings- och designföretag på temat ”Swedish Design goes Worldwide”, den 13 september på vårt huvudkontor i World Trade Center i Stockholm. Workshopen är ett Business Sweden initiativ till att skapa ett informellt forum för svenska möbel-, belysnings- och designföretag som är intresserade av att expandera sin försäljning på utländska marknader.

Business Sweden har under flera år arbetat med att stödja svenska möbel-, belysnings- och designföretag att etablera sig och utöka sin försäljning utomlands. Detta har skett i olika former genom partnersökningar, riktade events, samlade utställningsmontrar, matchmaking etc., antingen som branschsatsningar eller som uppdrag med individuella företag. Vi har byggt starka nätverk på de lokala marknaderna genom vilka vi har stora möjligheter och potential att främja svenska möbler, belysning och svensk design.

Under mötet den 13 september vill vi presentera Business Swedens globala kalender för planerade aktiviteter inom s.k. ”kreativa näringar” med fokus på möbler, belysning och design för 2015/2016 – Swedish Design goes Worldwide.

Business Sweden medarbetare från bl.a. Italien, Japan, Norge, Storbritannien, Schweiz och Österrike kommer att ge en översikt över de lokala marknaderna samt planerade aktiviteter.

  • Tanken med workshopen är att skapa ett återkommande forum för utbyte av erfarenheter om industrins utveckling, val av exportmarknad samt affärsmöjligheter inom branschen.
  • Du får möjligheten att påverka Business Swedens globala agenda när det gäller vilka marknader och vilken typ av aktiviteter som vi bör prioritera framöver.
  • Workshopen är också ett utmärkt tillfälle att träffa och nätverka med kollegor från branschen.

Enskilda möten med representanter från Business Sweden kan ordnas före eller efter mötet. Vänligen kontakta oss i förväg för att boka lämplig tid.

Mötesagenda

Var? När? Hur?:
- Business Sweden, World Trade Center, Klarabergsviadukten 70, 101 24 Stockholm
- Rum: “Styrelserummet”
- Datum och tid: den 13 September 2016, 13:00-15:00
- Sista anmälningsdag: den 12 September, 2016 (ingen anmälningsavgift – öppet enbart för företag inom branschen)
- ANMÄL DIG genom att skicka ett mail till edin.erkocevic@business-sweden.se

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller vill lägga till något till dagordningen.

Välkomna!

Kontaktuppgifter:
Edin Erkocevic
Projektledare, Österrike & Schweiz (även Sydosteuropa, Ungern och Israel)
T: +43 1 402 35 15 25
E: Edin.Erkocevic@business-sweden.se

Linda Fisti
Senior Projektledare, Italien
T: +39 02 863 98 202
E: Linda.Fisti@business-sweden.se