Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

27 sep Webinar: Skype

Webinar: Onlineförsäljning genom Ocado.com i Storbritannien

Vill du få information om hur Storbritannien blivit världens näst största marknad för livsmedelsförsäljning online? Skulle du även vilja få konkreta rekommendationer på hur man startar försäljning genom TrySwedish-shopen på Ocado.com, en shop som når 46 miljoner konsumenter? Delta på vårt webinarium den 28e september så guidar vi dig genom resan.

Torsdag den 28e september anordnar Business Sweden UK ett webinarium där vi delar med oss av erfarenheten från sex år av samarbete med Ocado. Samarbetet har resulterat i att flertalet svenska livsmedelsbolag framgångsrikt blivit listade i TrySwedish shopen hos Ocado. Det finns ett stort intresse för svenska mat- och dryckesprodukter i Storbritannien och TrySwedish shopen erbjuder en unik möjlighet att starta försäljning på marknaden, och direkt nå ut till 70% av de brittiska hushållen. TrySwedish är en av de bäst presterande av alla Ocados internationella shopar med ett ökande antal leverantörer, produkter och försäljningsvolymer varje år. Genom att bli leverantör till Ocado förkortas etableringstiden för en strategisk expansion till den brittiska marknaden. 

Besök gärna TrySwedish shopen på: www.ocado.com/tryswedish

Under webinariet kommer vi ge dig en kort introduktion till den brittiska e-handeln för livsmedel och vad som krävs för att bli framgångsrik med Ocado. Ämnen som tas upp inkluderar:

  • Den brittiska marknaden – Vilka är de växande trenderna inom e-handel för livsmedel och hur kan svenska bolag dra nytta av dessa trender?

  • Ocado – Vad är Ocado och vad gör det till världens största dedikerade onlinebutik för  livsmedel?

  • TrySwedish – Vad är TrySwedish shopen och vad gör den så framgångsrik?

  • Framgångssagor – Hur har svenska livsmedelsbolag lyckats växa sin internationella försäljning genom TrySwedish shopen?

  • Förberedelser – Vad krävs för att bli listad i TrySwedish shopen hos Ocado?

  • Nästa steg – Vad är nästa steg om ditt bolag vill starta försäljning hos Ocado?

  • Frågor och svar

Webinariet är öppet för alla svenska mat- och dryckesbolag som är intresserade av att etablera eller utöka sin försäljning på den brittiska marknaden.

För mer information och anmälan, vänligen kontakta Linda Fransson

en bild

Linda Fransson

Consultant Consultant
+61 451 648 218
E-post linda.fransson@business-sweden.se
en bild

Linda Fransson

Consultant Consultant
+61 451 648 218
E-post linda.fransson@business-sweden.se