Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

07 nov - 10 nov Lisbon, Portugal

Web Summit 2016

Web Summit är Europas största och viktigaste marknadsplats för teknologiprodukter med stora möjligheter för start-ups att möta och nätverk med investerare, entreprenörer, potentiella kunder, partners och press. Delta i Web Summit som en del av den svenska representationen genom ”The Swedish Hotspot”, och dra nytta av styrkan i varumärket Sverige och stödet som erbjuds av Business Sweden.

Under Web Summit, som vi för 2: a året i rad har inbjudits att delta i, arrangerar Business Sweden tillsammans med Sveriges Ambassad och IKEA, ”The Swedish Hotspot”, för att samla och presentera svenska start-ups under det svenska paraplyet. Genom Business Sweden, kommer deltagande företag att ha tillgång till en monter samt vara en del av riktade aktiviteter såsom pitching-sessioner och investerarlunch. Sverige och svenska företags starka varumärke inom teknologiområdet bidrar till att gemensamt öka exponering och uppmärksamhet för ”The Swedish Hotspot” och de deltagande företagen.

Läs mer (in English)

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.