Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

22 mar - 23 mar Lindholmen Conference Centre

Vehicle ICT Arena på Innovation Bazaar i Göteborg

Redo att hoppa på den globala CAV (”Connected and Automonous Vehicles”) racet? Business Sweden Storbritannien och Business Sweden Italien kommer att hålla ett informationsmöte på Innovation Bazaar i Göteborg för att informera svenska fordonstillverkare om möjligheter med ett antal biltillverkare som letar efter innovativa lösningar från Sverige.

Alla biltillverkare hävdar att de kommer att ha CAV på marknaden inom fyra år. I de flesta fall är det oklart vad kunderbjudandet kommer att vara men det är tydligt att det är en global tävling för tillverkarna att utveckla och säkra användarvänliga lösningar till en rimlig kostnad.

Är det svenska klustret beredd att tävla i denna snabbrörliga globala marknad? Vi på Business Sweden tror absolut det och vi vill hjälpa de mest spännande och innovativa företagen att bli världsledande inom detta område. Ett informationsmöte kommer att hållas på Innovation Bazaar i Göteborg den 22:a mars, där Business Sweden Storbritannien och Business Sweden Italien (som bland annat samarbetar med Maserati och Fiat Chrysler) kommer vara närvarande.

Det kommer även organiseras en workshop under förmiddagen den 23:e mars på Business Swedens kontor i Göteborg där vi kommer att berätta mer om våra kommande aktiviteter i Storbritannien och Italien. Programmet inleds med en gemensam frukost, efterföljd av en presentation av affärsmöjligheterna i respektive land för att sedan avrundas med frågor och mingel.

Plats:
22a mars: Lindholmen Conference Centre, Lindholmspiren 3-5, Göteborg
23e mars: Business Sweden, Ekelundsgatan 1, Våning 7

Anmälan:
Registrera ditt deltagande till emelie.olsson@business-sweden.se, senast den 20:e mars. Hör gärna av er till Fredrik Häggström eller Ulrika Hoonk vid eventuella frågor.

en bild

Ulrika Hoonk

Project Manager Milan, Italy Project Manager, Milan, Italy
+ 39 34 539 75 306
en bild

Ulrika Hoonk

Project Manager Milan, Italy Project Manager, Milan, Italy
+ 39 34 539 75 306