Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

21 sep Sveriges Ambassad, Köpenhamn, Danmark

Svenskt-danskt nätverksforum med fokus på sjukhusinköp

Business Sweden och Sveriges ambassad bjuder in till Nätverksforum på Sveriges ambassad i Köpenhamn. Ta del av information om kommande upphandlingar och byggnadsprojekt inom sjukvårdssektorn, få tips och råd om upphandlingsprocessen, samt möjlighet att knyta kontakter till nyckelpersoner i Danmark.

Den danska hälso- och sjukvårdsektorn genomgår en omfattande moderniserings- och förändringsprocess. Regionerna och staten investerar över 40 miljarder DKK fram till 2025 i nya och moderniserade sjukhus över hela landet. Målet är att skapa en bättre och mer sammanhängande väg för patienten inom vården, ökad patientsäkerhet, effektivisering och högre kvalitet. Förändringarna innebär en ökad efterfrågan på både produkter, lösningar och tjänster som även svenska leverantörer kan erbjuda.

Regionernas inköp av produkter och tjänster till sjukvården uppgår till ca 36 miljarder DKK per år. För att effektivisera inköpsprocessen har upphandlingsreglerna nyligen förenklats och fokus lagts på innovativa lösningar och ett förbättrat samarbete mellan offentliga och privata aktörer.

Som deltagare i nätverksforumet får ni:

- Information om regler samt tips och råd om upphandlingar i Danmark

- Övergripande marknadsöversikt om sjukhussektorn i Danmark
Information om regler samt tips och råd om upphandlingar i Danmark

- Exponera era produkter/lösningar samt etablera värdefulla relationer till potentiella samarbetspartners och kunder

- Träffa beslutsfattare och inköpare från danska regioner och sjukhus samt branschorganisationer inom sjukvårdsområdet i Danmark

Mer information och priser

Välkommen!

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.