Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

Business Climate Survey 2018

19 apr 2018 9:00 - 11:00 WTC, Klarabergsviadukten 70, Stockholm

Svenska affärer i Ryssland: Återhämtning eller acceleration?

År 2017 ökade exporten från svenska företag till Ryssland med 28% medan den sjönk 0,3% år 2016. Vad händer bakom kulisserna och vad kan vi förvänta oss av 2018 och i framtiden?

Business Sweden presenterar den senaste marknadsundersökningen som gjorts mot svenska företag med representation i Ryssland. Svenska företag i Ryssland har granskats regelbundet sedan 2002. De har generöst delat med sig av sina resultat, förväntningar och framtida planer på den ryska marknaden. Utnyttja denna chans att få tillgång till unik information som inhämtats direkt från de mest relevanta aktörerna i Ryssland; ledningarna för de svenska dotterbolagen i landet.

Andreas Giallourakis, Market Area Director Eurasia, Handelssekreterare i Ryssland, och Lena Sellgren, Chefsekonom på Business Sweden, kommer att dela med sig av sina insikter och rekommendationer för den ryska marknaden. Vi diskuterar strategier för att lyckas på en stor men utmanande marknad.

VarStockholm, World Trade Center, Konferensrum ”Atlanta”
När: 19e april, 9:00 – 11:00 (Kaffe, te och smörgås från 8:30)

Seminariet kostnadsfritt.

Välkomna!

contact image

Andreas Giallourakis

Trade Commissioner Russia
Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.