Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

06 sep - 09 sep Kielce, Polen

Team Sweden samlingsmonter på MSPO 2016

MSPO är en ledande mässa för försvars och säkerhetsindustrin som öppnas årligen av Polens president och gästas av högt uppsatta beslutsfattare från Polen och utlandet. Mässan gästades 2015 av drygt 20 000 besökare och 600 utställande företag från ett 30-tal länder. Tillväxttakten av antalet besökare och utställande företag växer med ca 20 % årligen, vilket gjort MSPO till en av Europas största mässor för branschen.

SOFF och Business Sweden har inlett ett samarbete i Polen som går ut på att i samband med MSPO 2016 erbjuda medlemsföretagen deltagande i svensk samlingsmonter.

Erbjudandet innebär:

  • Individuell kartläggning av affärsmöjligheter och affärspartners
  • Individuellt och förbokat mötesprogram med 6-10 potentiella affärspartners
  • Tillgång till mötesrum i den svenska samlingsmontern
  • Support med mötesuppföljningar efter MSPO 2016

Sverige och Polen har nyligen skrivit under ett ramavtal om samarbete inom försvarsområdet, vilket gör Polen till ett av få länder som Sverige har ett sådant avtal med. Polen har avsatt 33 MDR EUR för modernisering av sitt försvar för åren 2013-2022. Business Sweden har identifierat affärsmöjligheter inom försvars och säkerhetsindustrin där Sverige är konkurrenskraftigt till ett värde av 12 MDR EUR. Affärerna som är viktiga för Sverige kommer framförallt att avgöras under åren 2016-2018. Polen vill samarbeta med Sverige p.g.a. vårt rykte som pålitlig samarbetspartner. Svenska företag kan vara med och ta del av affärsmöjligheterna genom att antingen delta i upphandlingarna själva eller genom olika samarbetsformer tillsammans med polsk partner.

Varför Team Sweden samlingsmontern på MSPO?

  • Under mässan knyts kontakter med bl a polska: försvarsmakten, försvarsministeriet, företag inom försvars- och säkerhetsindustrin, polismyndigheten, brandförsvaret, tullen och räddningstjänsten m.fl.
  • Prioriterad placering av samlingsmontern i närheten av Polska försvarsministeriet och övriga svenska företag som ställer ut under mässan bl.a. SAAB och BAE Systems
  • Samlingsmonter arrangerade enligt den officiella grafiska profilen för Sverigefrämjande i utlandet

Då intresset har varit stort har nu alla platser i Team Swedens samlingsmonter under MSPO 2016 slutsålda, men vi tar emot intresseanmälningar inför MSPO 2017.

För frågor angående MSPO 2016, vänligen kontakta:
Wilhelm Wojtasik
Business Sweden
E:wilhelm.wojtasik@business-sweden.se
T:+48 664 431 072