Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

02 feb - 30 apr Raadhuisstraat 35, Amsterdam

Svensk pop-up butik i Amsterdam

Business Sweden arrangerar för första gången en pop-up butik för svenska varumärken. Under februari, mars och april månad kommer nio svenska varumärken kunna sälja och marknadsföra sina produkter direkt till konsumenter. Förutom detta får de deltagande bolagen chansen att träffa inköpare, agenter och andra partners, för att kunna etablera sig långsiktigt i Nederländerna.

Butiken ligger på Raadhuisstraat 35 och är ett samarbete med de lokala entreprenörerna bakom The Pelican Store som ligger vägg i vägg med butiken. De svenska varumärken som kommer deltaga är Baumgarten Di Marco, Bravur Watches, House of Dagmar, Kerber, Maska, New Black, Nude, Palmgrens samt Whyred.

I samarbete med Team Sweden kommer ett antal events riktat till olika målgrupper att arrangeras. Bland annat kommer Svenska Institutets utställning kring svenskt mode att visas, och flera föreläsningar kommer att hållas på temat ”Swedish Fashion”. Ambassaden planerar även att arrangera sitta populära klädbytarevent i samband med butikens öppethållande för att attrahera fler nederländska kunder till butiken. Läs mer

Har du frågor eller är intresserad av en liknande aktivitet, i Nederländerna eller någon annan marknad är du välkommen att kontakta:

Anna Engblom
Business Sweden
E: anna.engblom@business-sweden.se