Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

18 nov - 19 nov Brussels

Svensk paviljong på AidEx 2015

Välkomna att delta på Business Swedens paviljong på världens största mässa inom global kris- och katastrofhantering AidEx 2015!

AidEx är världens största plattform inom global kris- och katastrofhantering. Det är en årlig mässa med ca 2 000 besökare från 70 länder och 200 utställande företag från en mängd olika branscher. AidEx vänder sig till alla företag med lösningar för kris- och katastrofhantering, oavsett bransch. Produkter och tjänster av extra intresse är vatten och mat, skydd, medicin samt logistik och kommunikation, men där innovativa lösningar, produkter och tjänster även inom andra områden välkomnas. Mässan äger rum i Bryssel säte för bl.a. EU och 26 olika FN-organ.  

För andra året i rad kommer Business Sweden att arrangera en svensk paviljong på AidEx. Erfarenhet från tidigare arrangemang med internationella upphandlare så som FN bekräftar att AidEx är den viktigaste internationella mässan inom kris- och katastrofhantering. Vidare så besöks mässan även av upphandlare från internationella organisationer så som t.ex. FN, UNHCR, Röda korset, Röda halvmånen, Läkare utan gränser och Oxfam. Det är den mässa som upphandlarna vänder sig till för att föra diskussioner med näringslivet och finna nya innovativa lösningar, tjänster och produkter.

Läs mer om AidEx

För mer information och registrering vänligen kontakta:
Christian Hellqvist
Benelux & EU Affairs
E: christian.hellqvist@business-sweden.se    
T: +32-22 13 83 67

Tidsfrist för registrering: 1 oktober 2015

 

Varmt välkomna till Business Swedens paviljong på AidEx 2015 

en bild

EU Affairs

The Hague , The Hague
+31 70 302 20 50