Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

08 feb 2017 16:00 - 17:00 Stockholm Furniture Fair, Stockholmsmässan rum K12

Hur lyckas svenska designföretag med sin export till Storbritannien?

En introduktion till potentialen på den brittiska marknaden, möjligheter och hjälpfulla råd för hur man som svenskt designföretag lyckas med sin export.

Detaljhandeln i Storbritannien är den näst största i Europa, och uppvisare en kontinuerlig tillväxt. London har störst koncentration av detaljhandel i Europa och är den största importören av internationella varumärken. Svensk design är väl ansett och eftertraktat i Storbritannien och flera designföretag har framgångsrikt etablerat sig på marknaden.

Under detta seminarium som äger rum på Stockholm Furniture Fair delar vi med oss om våra erfarenheter och lärdomar för att underlätta för er att ta del av möjligheterna på den brittiska marknaden.

Speakers:
Christina Williams, interior designer och ägare av möbelagenturen Fuse & Co. har sedan 2001 marknadsfört svenska möbelföretag i Storbritannien. Sedan 1989 är hon bosatt i Skottland med kontor i London. I början av 90 -talet startade hon Home Styling service för Laura Ashleys kunder. Sedan 1993 har Christina drivit sitt eget inredningsföretag med ett antal projekt i London och Skottland. Året 2001 var tiden inne att sadla om och Christina började som agent för Abstracta i Storbritannien. Abstracta är nu etablerat och ett känt varumärke på den brittiska marknaden. Christina samarbetade också med Lammhults Möbler 2007-2014. Idag marknadsför Fuse & Co. Abstracta, Gärnsäs och Voice.

Amanda, projektledare på Business Sweden i UK, har 8 års erfarenhet av att hjälpa svenska företag att växa internationellt. Hon har bott i Argentina, Spanien, Nederländerna och Storbritannien. Idag är Amanda baserad i London och hjälper svenska retailföretag att etablera sig och växa på den brittiska marknaden.

en bild

Amanda Hallberg

Project Manager Project Manager
+44 20 7258 5133
en bild

Amanda Hallberg

Project Manager Project Manager
+44 20 7258 5133