Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

07 nov Helsingfors

KASKI16 – att gå från grownup till scaleup

KASKI är ett event som samlar Nordens och Baltikums mest intressanta scaleups. Ett scaleup är ett etablerat företag (med omsättning beräknade i miljoner euro) som är på väg mot en snabb, skalbar tillväxt. Scaleups har en enorm potential att växa och stärka många europeiska ekonomier, trots det talar man väldigt lite om dem. Vi anser att scaleups förtjänar mera uppmärksamhet.

På KASKI kommer vi att svara på frågor så som:

  • Vad är scaleups och varför de är viktiga?
  • Vilka är de viktigaste framgångsfaktorerna för att gå från grownup (ett medelstort företag med blygsam/ingen tillväxt) till scaleup?
  • Vilka erfarenheter är viktiga att dela mellan företagare för att kunna nå stor tillväxt?

Syftet med KASKI är att uppmuntra nordiska och baltiska scaleups till tillväxt samt underlätta gränsöverskridande och branschövergripande kunskapsdelning. Därtill är KASKI en plats för svenska scaleups att träffa potentiella affärspartners och göra affärer i en kraftfull peer-to-peer miljö. Den första delen av eventet är en exklusiv eftermiddagssession avsedd för ledare av scaleups, för att skapa det största mötet mellan medelstora företag i Norden. Denna session rekommenderas speciellt för svenska företag med affärsintressen i Finland (till exempel inom områden som energi, miljöteknik, IT eller konsumentsektorn).

Eventet är kostnadsfritt men kräver en inbjudan. Om du är VD, sitter i styrelsen eller är grundare av ett företag med över 50 MSEK i omsättning och stark tillväxt, vänligen kontakta kaski@kasvuryhma.fi för en inbjudan.

Mer information: http://www.kasvuryhma.fi/en/kaski.