Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

17 okt 2016 13:00 - 16:00 Slagthuset, Carlsgatan 12A, Malmö

Tiden är inne för global e-handel med livsmedel

Ändrade kundmönster i dagligvaruhandeln driver på den globala e-handeln med livsmedel, Business Sweden ser stora möjligheter.

Den europeiska e-handeln står inför ett stort genombrott och vi noterar hur handeln växer och konsumenterna blir alltmer mogna i sitt köpbeteende. Tydliga tecken är att handeln mellan länder både inom och utanför Europa har en mycket stark utveckling. Mest mogna marknaderna är Norden och Storbritannien. Där är internetpenetrationen och andelen konsumenter som e-handlat högst.

  • Vilka möjligheter finns inom e-handel i Europa?
  • Vad kan vi lära från framgångsrika svenska företag?

Den 17 oktober arrangerar Business Sweden ett seminarium för livsmedelsföretag som är intresserade av att lära mer om och utveckla sina affärer på nya marknader och i nya kanaler. ICA delar med sig av sina erfarenheter och sin plan för att bli marknadsledande inom e-handel i Sverige.

Logistiklösningsföretaget Logtrade presenterar lösningar för att effektivisera exportföretags transporter och en av höjdpunkterna under dagen är det framgångsrika livsmedelsföretaget Oatly som idag finns på tjugo exportmarknader och är på plats under dagen för att berätta om företagets framgångar.

Seminariet är kostnadsfritt (300kr avgift vid uteblivet deltagande)   

Möjlighet finns att förboka fördjupande möte med respektive marknads representant från Business Sweden i direkt anslutning till seminariet. För att förboka ett individuellt samtal, vänligen välj marknad i registreringsformuläret nedan. 

Vid frågor, vänligen kontakta:
Maria Varnauska
Business Sweden
E: Maria.varnauskas@business-sweden.se
T: +46 70 815 0263

Anmäl dig här:

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.
en bild

Maria Varnauskas

Senior Project Manager, Food Industry Stockholm Senior Project Manager, Food Industry, Stockholm
+46 70 815 02 63
en bild

Maria Varnauskas

Senior Project Manager, Food Industry Stockholm Senior Project Manager, Food Industry, Stockholm
+46 70 815 02 63