Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

20 sep - 22 sep, 9:00 - 11:00 Seminariet är inställt. Kontakta Kristofer Svartling för mer information.

Italienska energi- och miljötekniksektorn – vilka möjligheter finns för just ditt företag?

Välkommen till vårt frukostseminarium där Business Sweden presenterar förutsättningar och utvecklingen inom energi och miljötekniksektorn. Vi belyser flera områden bland annat; waste management, återvinning, förnybar energi samt luft-, vatten- och avloppsrening, och vi har fokus på de möjligheter som är av intresse för just ditt företag.

Italien, världens 8:e största ekonomi, med en stark industri är också ett land med utmaningar inom miljöteknikområdet och hårt ställda mål. Avsaknaden av kärnkraft och höga elpriser gör också landets ekonomi intresserad av alla typer av alternativa energilösningar, både besparing och produktion. Svenska företag har ett mycket gott rykte i Italien och det finns goda möjligheter för svenska företag att ta marknadsandelar. 

Trots låga oljepriser fortsätter Italienska staten och företag investera stora mängder i miljöteknik och alternativ energi. Business Sweden har lång erfarenhet av att samarbeta med svenska företag för att stötta dem i deras affärsutveckling, oavsett om det rör sig om en nyetablering eller om det handlar om att utveckla en redan etablerad försäljning, både direkt och indirekt genom partners. Vi arbetar dessutom med att presentera svenska företag på den största energi och miljöteknikmässan Ecomondo sedan 8 år, något som gör att vi har mycket goda kontakter med italienska potentiella partners och kunder.

Läs mer om ett av de företag vi samarbetar med 

en bild

Eric Marini

Consultant Consultant
+ 39 346 257 9215