Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

16 maj 2017 8:00 - 10:00 World Trade Center, Klarabergsviadukten 70, Stockholm

Nå full potential genom distributörer i norden

Visste ni att nästan hälften av den svenska exporten möjliggörs genom distributörer och att trots att 65 procent av exportföretagen är missnöjda med sina distributörers prestation och utfall behåller de dem för att driva relationerna med sina slutkunder runt om i världen?

Business Swedens rapport “Dare your distributors” visar att distributörer, den viktigaste säljkanalen för svenska exportföretag, inte levererar till deras fulla potential. Den 16e maj bjuder vi därför in till ett seminarium med fokus på hur ditt företag kan utveckla en framgångsrik och långsiktig relation med partners och distributörer utomlands.

Tillsammans med Manik Karn, Development Manager på Business Sweden, delar vi i Norden, med oss av vår erfarenhet från att identifiera och utveckla framgångsrika partnerskap åt svenska företag i världen och specifikt i Norden. Under seminarit kommer även svenska företag delge sina erfarenheter av att arbeta med distributörer i norden och ni kommer ges möjligheten att ställa frågor och dryfta er tankar om med oss och andra deltagande företag. På plats finns även representanter från Business Swedens kontor i Oslo, Helsingfors och Köpenhamn.

Några av de ämnen som vi kommer att fördjupa oss i är:

  • Varför är distributörer viktigt?
  • Hur får man en relation med en distributör att fungera väl?
  • Hur kan man förbättra distributörens effektivitet?
  • Hur hittar man nya distributörer när den tidigare inte fungera?

Tid och plats:
Seminariet arrangeras den 16 maj kl. 08:00 till 10:00 i Business Swedens lokaler i World Trade Center, Klarabergsviadukten, Stockholm. Frukost serverars kl. 8.00 till 8.30 

Vill du förbereda dig för seminariet?
Ta chansen att utvärdera din nuvarande relation genom att ta Business Swedens test som utvärderar din nuvarande distributör.

Arbetar du förtillfället inte med en distributör men är nyfiken på att veta mer? Läs gärna vår rapport under ovan länk och/eller lyssna på en podcast med vår expert Manik Karn

Vi ser fram emot att träffa dig i för ett intressant möte om att arbeta med distributörer i Norden

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

 

Anmälan:

De kontaktuppgifter som du ger oss i samband med denna tjänst kommer vi att använda för att kontakta dig med ytterligare information. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.