Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

20 okt Gamle museet, Oslo

Powercouples - for a longer future

Norsk och svensk teknik och innovation för framtidens äldreomsorg. Business Sweden i samarbete med Sveriges Ambassad i Norge och Medtek Norge bjuder in till ett interaktivt event i Oslo den 20 oktober i samband med Oslo Innovation Week. Tema för eventet är “norsk och svensk teknik och innovation för framtidens äldreomsorg”.

I både Sverige och Norge lever vi längre. För att möta den åldrande befolkningens förväntningar och behov krävs innovativa produkter och tjänster som t.ex. underlättar för äldre att bo kvar hemma, effektiviserar vården och bibehåller de äldres livskvalitet. Sverige och Norge ligger i framkant gällande innovation och våra länders framgång är sprunget ur förmågan att samarbeta, både nationellt och gränsöverskridande. För att stärka internationell konkurrenskraft och samtidigt möta framtida utmaningar är fortsatt partnerskap av stor vikt för både Sverige och Norge.

Syftet med eventet är:

  • Utbyta kunskap och erfarenheter på temat “Hur ny innovativ teknik kan möjliggöra för äldre att bibehålla sin livskvalitet” och skapa förutsättningar för dialog om innovationspartnerskap och samarbete
  • Skapa insikt i upphandlingsprocessen och digital strategi för äldreomsorg i Norge
  • Ge innovativa produkt- och tjänsteleverantörer möjlighet att presentera sina lösningar för samt initiera partner- och affärsdialog med relevanta beslutsfattare och opinionsbildare inom vård- och omsorg.

Mer information och anmälan

Välkomna!