Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

08 sep - 09 sep World Trade Center, Stockholm

Träffa Ocados inköpare för internationella produkter

Är du intresserad av att starta eller öka er försäljning på den brittiska marknaden? Ta tillfället att träffa den ansvarige för vår Try Swedish! shop hos världens största dedikerade e-handelsbutik för livsmedel.

Sedan 2012 har brittiska konsumenter haft möjlighet att njuta av svenska livsmedel genom en svensk onlinebutik hos Ocado. Över 170 produkter är listade i den svenska shopen som erbjuder ett brett sortiment av konfektyr, bröd, mejeri, kött, fisk och skaldjur, dryck och ”Fri Från”-produkter.

Ocado är världens största livsmedelsbutik specialiserad på e-handel och hemleverans av mat, dryck och hushållsprodukter. Ocado fokuserar på kvalitetsprodukter och har lika brett sortiment som de största livsmedelskedjorna i landet. I genomsnitt levereras över 21 000 order varje dag över hela Storbritannien.

Den svenska shopen hos Ocado erbjuder en unik möjlighet att sälja svenska produkter till de brittiska konsumenterna. Deltagande i shopen bidrar även till att bygga ert varumärke i UK genom marknadsföring och kampanjer, samt skapa ett starkt referenscase för vidare tillväxt genom samarbeten med fler retailers på den brittiska marknaden.

Try Swedish! shopen kommer att förlängas ett ytterligare år. 8-9 september besöker Ocados inköpare för internationella produkter Stockholm för att träffa leverantörer. Kontakta oss gärna för mer information och för att anmäla ert intresse!

Amanda Hallberg
amanda.hallberg@business-sweden.se
T:+44 20 7258 5133

en bild

Amanda Hallberg

Project Manager Project Manager
+44 20 7258 5133
en bild

Amanda Hallberg

Project Manager Project Manager
+44 20 7258 5133