Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

06 okt 2015 12:45 - 16:00 World Trade Center, Meeting room Manhattan, Klarabergsviadukten 70, Stockholm

Seminarium om affärsmöjligheter för Svensk miljöteknik i Ukraina

Business Sweden bjuder in till ett affärsseminarium om miljöteknik tillsammans med Europeiska investeringsbanken (EIB), Nordiska Miljöfinansieringsbolaget (NEFCO) och Europeiska banken för återuppbyggnad och utveckling (EBRD).

Som en del av det pågående reformarbetet har Ukraina förbundit sig att öka effektiviteten inom en rad miljöområden, bl.a. fjärrvärme, vatten & avlopp samt avfallshantering. Internationella finansiella institut är med och stödjer Ukraina med lån som riktas både till offentliga och privata aktörer.

Syftet med seminariet är att introducera svenska företag som är verksamma inom miljöteknikområdet till den Ukrainska marknaden. Målgruppen är både företag som är intresserade av att utveckla sin verksamhet mot Ukraina och företag som vill veta mer om vilka finansieringsmöjligheter det finns i samband med Ukrainska projekt.

Affärsseminariet äger rum på eftermiddagen den 6 oktober, och inleds med en introduktion av Business Sweden och UD. Därefter följer en genomgång av affärsmöjligheterna och avslutningsvis presenteras finansieringsmöjligheterna.

 

Läs mer (in English)

en bild

Mona Hedenskog

Senior Project Manager, Eastern Europe Stockholm Senior Project Manager, Eastern Europe, Stockholm
+46 70 883 8728
en bild

Mona Hedenskog

Senior Project Manager, Eastern Europe Stockholm Senior Project Manager, Eastern Europe, Stockholm
+46 70 883 8728