Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

14 nov - 17 nov Düsseldorf, Tyskland

Medica 2016

Business Sweden erbjuder svenska företag en plats i svenska samlingsmontern på världens största och mest etablerade fackmässa inom diagnostik och medicinteknik: MEDICA.

Mässan anordnas varje år. 2015 deltog närmare 5 000 utställare från ca 70 länder samt nära 130 000 kvalificerade besökare från hela världen Mässan utgör därmed en utmärkt plattform för internationella kontakter inom både näringsliv och forskning. Den ger även en omfattande bild av vad marknaden har att erbjuda.

Svensk samlingsmonter
För 16:e gången i rad kommer Business Sweden att arrangera en svensk samlingsmonter på MEDICA i Düsseldorf och behåller därmed sin prioriterade placering. Mässan har lett till konkreta resultat för flera av de svenska utställarna från föregående år. 

Mässan är mycket populär, vilket gör att det är först till kvarn som gäller för de platser som Business Sweden har reserverat!

Läs mer om Medica här

För mer information kontakta:
Mona Hedenskog
Business Sweden 
T: 08 588 660 40 
E: mona.hedenskog@business-sweden.se

Välkomna!

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.
en bild

Mona Hedenskog

Senior Project Manager, Eastern Europe Stockholm Senior Project Manager, Eastern Europe, Stockholm
+46 70 883 8728
en bild

Mona Hedenskog

Senior Project Manager, Eastern Europe Stockholm Senior Project Manager, Eastern Europe, Stockholm
+46 70 883 8728